Quinoasalade met courgette en feta

Ingrediënten

  • 140 gram gemengde quinoa
  • 1 bouillonblokje
  • 1 ½ teentje knoflook
  • 1 kleine rode ui
  • 150 gram fetakaas, verkruimeld
  • 1 courgette
  • 1 el platte peterselie, fijngehakt
  • 1 el olijfolie
  • zeezout
  • zwarte peper
  • kurkuma
  • citroensap

Hoe te bereiden?

Spoel de quinoa af onder de kraan. Kook de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing van het pak met het bouillonblokje. Laat de quinoa afkoelen. Snijd de rode ui en de courgette in kleine stukjes, knijp de knoflook fijn en voeg het met de andere ingrediënten toe aan de afgekoelde quinoa. Breng je salade op smaak met zout, zwarte peper, kurkuma en besprenkel het met een beetje citroensap.

Bron: Rens Kroes

 

, , ,

Reageer